Delft-Midden-Oosten.reismee.nl

Dortmund

De eerste etappe zit erop. De gebruikelijke patronen: te laat vertrekken, terugkeren naar huis om nog iets op te halen, in een file terecht komen, de afslag naar de McDonald net missen en na 1,5 uur meerdere irritaties, ruzies, gebekvecht over muziekkeuze, dvd-keuze, plaats in deauto, etc.

Na een pizza op de stoep in Ede en een verfrissende cola Jan op de trein terug gezet naar Leiden: Reder zal hem zaterdag vandaar ophalen om samen naar Han te vertrekken.

Om 22.30 uur in Dortmund aangekomen, waar we een reeds half slapende familie aantroffen.

Nu de eerste nachtelijke maaltijd genuttigd en even tijd voor het thuisfront.

Morgen wordt het hier 36 graden, dus dat wordt slapen, douchen, slapen , douchen, slapen, douchen. Meer nemen we ons niet voor. 's Middags gaan we ervaren hoe het is om in Duitsland in een Kneipe voetbal te kijken, allemaal in hetoranje natuurlijk.

Groet uit warm Duitsland en bedankt voor de vele goede wensen.

Alaa en Herman

O ja, Monique, voor die viagra-aanvraag kun je m.i. gewoon s t a a n d beleid volgen, net als bij aanvragen bordeelbezoek. Gewoon gratis natuurlijk, zonder maximering (wel pas vanaf 14 jaar). Wat betreft die aanvraag stofzuigerzakken: als het een vrouw is direct contactzoeken met de Werkconsulent. Ze kan natuurlijk gelijk aan het werk! Als het een man is, direct contact opnemen met de GGZ of Kwadraad. In ieder geval medisch advies aanvragen.

Reacties

Reacties

Agaath van Mierlo

Zo, jullie zijn dus onderweg. De start is altijd het moeilijkst,
hebben we alles, en heeft ieder zijn plekje gevonden.
Wij wensen jullie een prachtige reis toe, met een heleboel fijne ervaringen. Kom wel allemaal weer heel en gezond terug,en onwijs veel plezier. Wij volgen jullieop de site, maar gaan natuurlijk wel zelf ook op vakantie. Veel lieve groeten van ons hele gezin.

Wenda van Vliet

hallo Herman, Alaa en de kids,

Wij zijn nog even thuis, we gaan morgenavond rijden. We wensen jullie alvast heel veel plezier met deze mooie maar ook denk wel vermoeiende reis. (het begin met de autorit) De plaatsen in Turkije zijn we geweest en dat is erg mooi. konya met de dansende derwisjen.
We zijn benieuwd naar de ervaringen en verhalen.
groet Wenda

Han

Hallo Alaa

Moet ik nog een Nederlandse vlag en oranje slingers mee nemen naar Amuda. Svp snel reageren

groetjes Han

nelleke

Hallo dana en nora (herman en alaa),ik hoop dat het allemaal goed gaat met jullie.
Hier is het erg stil zonder jullie ik mis jou en nora heel erg veel.
Gelukkig heb ik het druk met werken en heb geen vakantie maar denk toch steeds aan jullie. Ik wens jullie en ook herman,alaa,reder en jan een fijne vakantie toe. Maar ik hoop dat ik jullie weer gauw ziet.
Veel liefs en kusjes van dick en nelleke

Maartje en Wouter

Hoi allemaal,

Hopelijk koelt het de komende dagen een beetje af, want reizen in de hitte is niet alles, maar heel veel plezier!

Groetjes,

Maartje en Wouter

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!